Dieptestraat 2 bus 23A, 9160 Lokeren
03 233 33 21
support@nitra.be

Opleiding

Op maat van uw bedrijf -> Attest behalen op 1 uur is mogelijk.

Nitra bekijkt steeds wat jullie activiteiten, jullie risico’s en gevaren zijn.

Bij schade of een ongeval met een arbeidsmiddel door een medewerker die GEEN attest heeft zal de verzekering NIET tussenkomen. 

Een opleiding in de praktijk is de beste leerschool voor uw medewerkers, ook voor aanstaande medewerkers, of bij detachering, interim of zelfstandige.

Wij geven opleiding met de arbeidsmiddelen waar ze dagdagelijks mee werken, zo worden ze direct veilig en efficiënt ingezet in uw bedrijf.

Wij zijn erkend examencentrum Risicovolle Taken VCA.

Informatie nieuwe hervorming binnen kmo-portefeuille (opleidingen):

“Vanaf januari 2023 wordt de steun inhoudelijk gerichter ingezet door het toepassingsgebied te beperken tot een brede, maar limitatieve lijst toekomstgerichte thema’s”.

Wat kan men nu al doen?

Op dit moment kan je best voor alle opleidingen die nu al vastliggen (zowel open aanbod als op maat) voor 2022 en 2023, nog voor januari 2023 een aanvraag indienen onder de huidige werking (uiteraard indien jullie nog budget hebben voor 2022). Al deze opleidingen kunnen onder de huidige werking dan nog sowieso worden goedgekeurd.

Wat nu?

Eerst en vooral willen we zeggen dat er nog geen reden tot paniek is. Er is geen afschaffing van de kmo-portefeuille. Wel is duidelijk dat er meer aandacht zal gegeven worden aan de thema’s die passen bij de opleidingen. Vanaf januari zullen opleidingen die onder een specifiek thema vallen (met daaraan gekoppelde voorwaarde) enkel nog goedgekeurd zijn om tussenkomst kmo-portefeuille te verkrijgen. Het is dan ook noodzakelijk bij aanvragen vanaf januari 2023 om de thema’s correct te selecteren.

https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/wat-is-de-kmo-portefeuille

Bij u op het bedrijf

Graag bespreken wij onze mogelijkheden voor individuele opleiding, of in groep.

Verschillende opleidingen

AV- Opleidingen

IS- Opleidingen

NITRA Opleidingen